torstai 19. kesäkuuta 2014

Jannen Iltalenkki 18.06.2014. Tulokset, kuvia.

Janne ja Vessu, kisojen isäntä ja emäntä.


HÖH....Mahtavat oli kisat taas järjestänny Janne ja Vessu, ihan ilmojaki myöten. Keli oli juoksuun lähes optimaalinen +12 astetta 3m/s. Sateijen jälkeen kosteuttaki ilmoissa mukavasti.

Reittihän on helppo ja melko tasanen. Alussa pieni nousu ja reilun 3km:n kohilla toinen vähän isompi. Vanhukset sai nyt juosta 5,2km ja toinen matka oli 10,0km:n mittanen.

Kisa on kaikin puolin Perslantijan keulakaartia. Hinta 20€ viimetipassa ilmottautujalle ei kitupiikki-Uunookaa selälleen viskannu, ja kahvit höystettynä hillomunkilla tai riisipiirakalla teki hyvän sävähyksen kääkän jo riutuvaan runkoon. Paikka on myös mahtava kisojen ympäristöksi, ja Aarne Tenkanen ja Tempuntekijät ei kettää kylmäksi voine jättää.

Aarne Tenkanen ja Tempuntekijät.

10 km:n ja 5,2km:n kisat lähti samanaikasesti. Kympin lähtöpaikka oli 400m päässä 5,2km: lähtöpaikasta. 10km juostiin kahtena lenkkinä. Reitillä ei eksymisvaaraa ole, jos ei Uunoilemaan rupija.

Koson Heikin kanssa kierrettiin lenkki kertaalleen ennen varsinaista kisaa. Mukavasti sai hijen pintaan.

Uuno lähti nyt varmaan kuntoon nähen sopivalla vauhilla. Esko Suomalainen, Hannu Honkanen, ja Auvo Kouvo ja joku muuki kiihytti Uunoo kovemmi alkukiihytyksessä. "Jonkun muun" mie kyl ohitin pikku ylämäjen jälkeen.

Esko sitte jätti Hannun ja Auvon jossaki 2km:n jälkeen. Mie sitte rupesin vähän saavuttamaan Hannuu ja Auvoo. Kolmen kilsan jälkeisessä ylämäjessä saavutin molempia jo rutkasti, vaikka Uunonki kiertokanki oli jo ylikierroksilla ja takalauvotuksesta en ennää yhtää ylimäärästä laakii uskaltannu ulos laskee, ku niitä tarvittii lopussa.

Sitte tuli alamäki, ja melkeen jo Auvon kannassa. Ennen 500m:n loppusuoraa mänin Auvosta ohitte ja mutkan jälkee myös Hannusta. Esko oli kaukana eellä, ja pukamat oli jo ihan liijan tiukilla, mut jotenkii siitä maalii pinnistelin. Viimene täys kilsa avg 3:40, viimeset 200m avg 3:57. Auvon matka ylämäjessä hijastu pistoksen takija, ku maalissa sitte kertailtii koitosta jälkikäteen.

Uunon tulos oli nyt tolppa 60-vuotisten sarjassa.

Kiertopalkinnot meni Esko Suomalaiselle, Salla Loiskeelle ja reittiennätyksen tehneelle Hannu-Pekka Pukemalle.

Kisat oli saannu liikkeelle monet juoksun ystävät lähiseuvulta, eikä se ihme ole. Menestystä ja jatkoa mahtavalle tapahtumalle!

 Kovasti kiitoksia hyville ystäville ja tutuille. Toivottavasti ensi vuonnaki nähhään, eikä jouvuta tennareita naulaan vielä laittamaan....

Kello jo paahtaa kohta puol kolme....kesäyöt on pitkijä ja valosia.....pittää yrittää silti hetekointija. No ei onnistu....varttii vaille viis ylös...ei kun kahville. Se auttaa aina (valvomaan lissää).

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ

KUVIA löytyy https://onedrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!5057&authkey=!AABLTJ9Qnv_Zz1I&ithint=folder,.jpg

Uunovideon pätkä: https://onedrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!5056&authkey=!ANkeksNW9qUJu30&ithint=video,.mp4


2 kommenttia:

  1. Hienoa, että joku otti kuvia. Itsellä ei ollut minkäänlaista kameravehjettä matkassa mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reenaaja. Kyn ite osallistuu, jää tuo kuva- ja muu touminta vähän vaillinaiseksi. Hyvää juhannusta ja harjoitteluintoa!

      Poista